Jättiläisen Oxytropis & Chic Carelia's Friendly Face

Uutiset

Hymy korvissa :)

Posted by oxytropis on July 16, 2012 at 11:10 AM

Taas meillä on uutisoinnin aihetta.. ;) Olimme viikonloppuna näyttelyreissulla pohjoisen suunnalla. Perjantaina 13. päivänä ajelimme Ouluun Wallun kasvattajan luo. Perille pääsimme ehjin nahoin, eikä epäonnea ollut matkalla, onneksi :D

Lauantai aamuna seitsemän aikaan lähdimme Elinan ja Nemin (Chic Carelia's Delilah) kanssa ajelemaan kohti Ruotsia, määränpäänä Piteå. Matka meni hyvin ja perillä olimme ajoissa! Muitakin suomalaisia oli lähtenyt doggien kanssa reissuun. Valioluokassa kilpaili neljä urosta, kolme suomalaista ja yksi Ruotsin muotovalio. Tanskanlainen tuomari, Kitty Sjong, tykkäsi Wallusta ja teki meidän pojasta rotunsa parhaan, KAIKILLA HERKUILLA! :) Kylkeen siis saimme sertin ja cacibin. Näin ollen Wallusta tuli myös Ruotsin muotovalio !!!! Ja nyt, Wallu on cacibia vaille kansainvälinen muotovalio... Sitä viimeistä siis odotellessa.....;)

Kotimatka Ouluun sujui hyvin ja iloisilla mielin, jostain kumman syystä johtuen :) Perillä meitä odotti iloinen kasvattaja sekä Wallun isä, kasvattaja-omistaja Kati-Maijan kanssa. Kuvia tuli kamerat täyteen, nyt on taas yksi ikimuistoinen saavutus taltioitu.

Sunnuntaina olikin sitten vuorossa Oulun kansainvälinen näyttely. Tuomarina tanskandogeilla ruotsalainen Per Svarstad. Eikä pöllöimmin mennyt sielläkään; Wallu oli valioluokan toinen kera SA:n, PU2 ja Vara Cacib, joka vahvistuu CACIBiksi. Hienoakin hienompi isi Lelu (Euro Power Boy Toy) oli paras uros, joka anteliaasti luovutti cacibinsa pojalleen :) Lelu oli lopulta ROP ja Wallun sisko Hiipu (Chic Carelia's Faery Queene) hienosti VSP kera CACIBin.


Meillä oli siis aivan SUPERHYPER MAHTI viikonloppu, eipä olisi enää paremmin voinut mennä :) 

Wallu on upea ihana pikkumies <3

Categories: None