Jättiläisen Oxytropis & Chic Carelia's Friendly Face

Uutiset

Uusia Uutisia

Posted by oxytropis on January 16, 2012 at 12:45 AM

Vuosi 2012 on lähtenyt käyntiin, ja edellisestä päivityksestä on vierähtänyt jo tovi.. Uusi vuosi ja uudet kujeet, eikös se näin mene ;)

Remu-pappa harmaannuttaa naamaansa ja löhoilee päivät soffalla. Kylmän arka vilukissa viihtyy pakkasilla mieluummin sisällä, ja ulos tehdään vain pakolliset pissi- ja kakkareissut! Remu vietti lokakuussa 5-vuotis synttäreitään! Liekkö iän myötä muisti alkanut pettää, vai hakeeko mukavuutta vanhentuneille luilleen; jo useaan otteeseen isäntä väen sänky on möyhitty ja tyynyjen välissä on ollut pienen tanskandogin mentävä aukko.......... :lol: (Vaikka koirilta on sänkyyn pääsy kielletty)


Wallu täytti syyskuussa 2 vuotta ja heti lähdettiin metsästämään viimeistä sertiä, Vantaalle. Läheltä kyllä liippasi, mutta kuudes varaserti tuli taskuun. Käytiin kokeilemassa onneamme myös Seinäjoella lokakuussa. Siellä Wallu oli avoimen luokan kolmas SA.lla. Mutta kolmas kerta toden sanoi; eilen olimme Kajaanissa, uudella doggituomarilla. Hän sitten tykkäsikin pikku äijästä ja sijoitti hienolla arvostelulla luokkavoittajaksi ja toiseksi parhaaksi urokseksi! Näin ollen napsahti se viimeinen SERTi ja VaraCacib joka myöhemmin vahvistetaan CACIBiksi !!!  :D

Mamma on onnesta soikeena ja yhtä isoa hymyä! :)Categories: None