Jättiläisen Oxytropis & Chic Carelia's Friendly Face

Uutiset

Kuulumisia

Posted by oxytropis on May 8, 2010 at 12:40 PM

Viime kirjoittelusta onkin jo kulunut tovi, joten eiköhän olisi jo aika kertoilla kuulumisia... Wallu on kasvanut jo aika isoksi pojaksi, heti menee isoveikasta ohi! Hyvin ovat tulleet juttuun keskenään ja ovat melkeinpä erottamattomat!


Wallun kanssa ollaan treenattu näyttely touhuja hikihatussa. 17.5.2010 kävimme Joensuussa Teija Salmi-Aallon (kennel Edendane's) vetämällä Handler-kurssilla, josta saimme paljon vinkkejä ja hyvää harjoitusta! Viikko siitä, koitti ensimmäinen mätsäri; Haapalahdessa. Vappuna pyörähdettiin täällä Lieksassa mätsikehässä ja eikä pöllömmin mennyt ;) Wallu oli BEST IN SHOW 2!!! Saatiin kassi tolkulla herkkuja ja joitain pieniä tavara palkintoja.


Tänään oli sitten se KAUAN odotettu Wallun debyytti näyttely. Matkaakin kertyi huimat 5 km näyttelypaikalle.. Olikin jotenkin kummallista, kun yleensä saa herätä hirmu aikaisin ja ajella monta tuntia. Näyttely meni odotettua paremmin, luulin ettei ko. tuomari tykkää yhtään Wallusta, mutta olipa ukkeli luokkavoittaja, mutta se KP jäi saamatta :( Ja hienosti Wallu esiintyi! Samoin Remukin esiintyi hyvin. Mutta minulle ne on komeita ja rakkaita, sanoivatpahan muut mitä! Arvostelut ja sijoitukset voi käydä lukemassa poikien Näyttelyt-osioista.


Mutta eipä ole montaa yötä jäljellä, kun Wallu pääsee taas kehään edustamaan.. Tiemme vie Helatorstaina Kangasniemelle, jossa päästään näkemään myös Simo (CC Forget-Me-Not)  veljeä ja Lelu iskää! Tuskin maltan odottaa :)

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments